De winterkalender Harkemase Boys: voor een beetje overzicht in drukke tijden

Geplaatst op 21 november 2017 | Algemeen

Drukke tijden de komende periode bij Harkemase Boys. En niet de minsten komen langs.

Sinterklaas zelf trapt op 1 december af voor het Harkemase Boys sinterklaasfeest voor de MP en F-pupillen. Een dag later komt ONS Sneek langs. Na afloop van deze derby zal niemand minder dan Jannes! samen met Johannes Tiemersma, Alex & Sije en Bertus zorgen voor een prachtfeest.

Dan op 8 December is ledenvergadering en op donderdag 21 december, na de laatste training van dit kalenderjaar, komen Justin en Tim weer langs voor de inmiddels traditionele Snertquiz. Opgeven kan zo rond 1 december.

22 december organiseert de Supportersvereniging de Kerstbingo, op 4 januari gaan we proosten en vooruitkijken op wat 2018 ons gaat brengen. Dartliefhebbers kunnen vrijdag 5 januari (jeugd) en zaterdag 6 januari (senioren) weer los in Dyksicht tijdens het darttoernooi. Tot slot wordt er voor alle vrijwilligers op vrijdag 12 januari een vrijwilligersavond georganiseerd.

U ziet, los van alle nog te spelen wedstrijden is er nog genoeg te doen de komende weken! #COTB

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.