Sinterklaas komt vrijdag 1 december naar De Bosk!

Geplaatst op 19 november 2017 | Algemeen

Op vrijdag 1 december a.s brengt Sinterklaas en zijn Pieten weer een bezoek aan sportpark De Bosk. Al onze voetballende leden in de leeftijd O7 en O9 zijn van harte welkom in de kantine van vv Harkemase Boys om de goedheiligman te verwelkomen.

Sinterklaas zal rond 17:00 aanwezig zijn, het is daarom verstandig om iets eerder aanwezig zijn. De kantine zal rond 16:30 open zijn. Sinterklaas en zijn Pieten zullen wederom zorgen voor een knallende bingo met leuke prijzen en er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Uiteraard hebben Sint en Piet voor iedereen een cadeautje meegenomen. Sinterklaas zou het leuk vinden om een mooie tekening te ontvangen of om een leuk verhaaltje te krijgen. Kun je dit van te voren inleveren bij je trainer of leider? Wellicht kan de tekening of het verhaaltje even worden voorzien van je naam en het team waarin je speelt. Wie weet vraagt Sinterklaas je dan om even bij hem langs te komen om nog iets te vertellen.

De kinderen kunnen rond 18.45 weer opgehaald worden. We hopen je graag te zien op vrijdag 1 december!

Sint en Piet

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.