Twijzel een maatje te groot voor F2

Geplaatst op 11 november 2017 | Jeugd

Was het vorige week Suameer al dat het Harkemase Boys JO9-2 erg lastig maakte, vandaag kon Harkemase Boys een 1-0 achterstand helaas niet ombuigen naar winst. Dat zou ook onterecht zijn geweest want SC Twijzel was gewoon letterlijk een maatje te groot.

Alhoewel een duidelijke einduitslag (2-7) voetbalden de rood-witten tot driekwart van de wedstrijd goed mee. Zelfs de snelle 1-0 achterstand bracht geen paniek bij F2, dat door een reeks goede reddingen van Jayden lang in de race bleef. Daniël en Sietse verdedigden degelijk en hielden overzicht, en op het middelveld buffelde Jorn zich een slag in de rondte. De ongelukkige 2-0 na misverstandje achterin zorgde wel voor wat onrustig voetbal maar nadat Martin na een knappe actie jammergenoeg de paal raakte was het net voor rust Siebe die met de 1-2 de hoop terug bracht.

Na de rust ging het nog een tijdje gelijk op, maar de benzine tegen de goed voetballende en fysiek sterke tegenstander raakte na 3/4 van de wedstrijd op. SC Twijzel kon er zo in korte tijd 5 inprikken. De mooiste goal kwam echter van zijde van Harkemase Boys door middel van een prachtig afstandsschot van Tristan.

Een nederlaag hoort er helaas bij, inzet en de wil om te winnen was echter niks mis mee. Volgende week een derby: uit tegen de Feanstars F3, aanvang 09.00 uur.

 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.