Zaterdag 13.30: de derby!

Geplaatst op 10 november 2017 | senioren

Zaterdagmiddag 13.30 staat de wedstrijd Harkemase Boys 3 – VV Harkema Opeinde 2 op het programma. Meer derby kun je in principe niet krijgen. Beide teams kunnen staan in de middenmoot en kunnen wel een paar puntjes gebruiken om het degradatiespook voor te blijven.

Een gegarandeerd spannende wedstrijd dus. Voor een gegarandeerd feest bent u zaterdagmiddag in Dyksicht overigens ook op het goede adres: beide (!) teams hebben de komst van Top DJ Repke bij elkaar gelapt.

Kom dus zaterdag gewoon even langs om uw favoriete kleur aan te moedigen. De toegang is gratis, het bier staat koud en de teams beloven er een prachtige wedstrijd van te maken.

Oant moarn!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.