Gastvrouwen Jacqueline en Elly “We hebben een leuke en gezellige ochtend gehad!”

Geplaatst op 5 november 2017 | Algemeen, Jeugd

Zoals wellicht al bekend, wordt er bij Harkemase Boys op de zaterdagochtend wekelijks gewerkt met gastheren/-vrouwen. Om de tientallen teams op deze ochtend goed van dienst te kunnen zijn, is dit een welkome ondersteuning voor het jeugdbestuur. Afgelopen zaterdag waren Jacqueline Weening en Elly Kolthof als gastvrouwen aanwezig en we vroegen naar hun ervaringen…
 
Jullie waren vanochtend gastvrouw op De Bosk. Hoe hebben jullie je hier op voorbereid?
“We hebben ons er niet op hoeven voorbereiden. Op deze ochtend word je iets eerder verwacht en ontvangen door Jacqueline Dam van het jeugdbestuur die uitleg geeft van wat er van je verwacht wordt en hoe dat te werk gaat.”
 
Hebben jullie het ook druk gehad?
“Op sommige momenten is het even druk bijvoorbeeld als er teams aankomen en graag in de kleedboxen willen en op de momenten dat teams pauze hebben maar er is gelukkig ook zeker tijd om even bij zoon/dochter zijn/haar wedstrijd te kijken. Het is mooi dat hier rekening mee wordt gehouden.”
 
Wat viel jullie in positieve zin op?
“Dat er op zaterdag ochtend heel veel mensen achter de schermen werken om een voorspoedig zaterdagochtendprogramma te laten draaien. En iedereen is vriendelijk en behulpzaam.”
 
Wat zouden we als jeugdbestuur nog iets kunnen verbeteren?
“Zouden we zo 1-2-3 niet weten… Op zich verliep de ochtend prima maar wellicht is het handig voor de gastvrouwen om het programma ook op papier te kunnen geven aangezien het beeldscherm in de kleedbox meerdere overzichtspagina’s heeft en dus verspringt. Zo kun je ook buiten de kleedboxen mensen opvangen omdat je de  informatie m.b.t. kleedkamers/velden bij de hand hebt.”
 
Zouden jullie het nog een keer willen doen?
“We vonden het erg leuk en bovenal gezellig. Het is voor ons als ouder 1 of 2x per seizoen prima te doen op deze manier.”
 
Kortom: We hebben een leuke en gezellige ochtend gehad!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.