Harkemase Boys en The Gym bieden jeugd winters sportplezier!

Geplaatst op 1 november 2017 | Algemeen

Sportschool The Gym Harkema en de jeugdafdeling van vv Harkemase Boys gaan exclusief samenwerken. Tijdens de winterperiode kunnen alle juniorenteams (O19, MO17, O17 en O15) van vv Harkemase Boys, onder professionele begeleiding, deelnemen aan gezamenlijke bootcamps om zo de teamgeest én de fysieke fitheid te verbeteren. In overleg met The Gym Harkema kunnen ook de jongere jeugdteams één gezamenlijke bootcamp volgen tijdens de winterperiode.

The Gym Harkema is erg tevreden met deze samenwering. Volgens Tjipko Brouwer een win:win situatie. “We merken dat veel jeugd, naast het voetbal, ook bij ons wil komen sporten. Met deze samenwerking kunnen jeugdleden, middels enkele intensieve trainingen, in aanraking komen met andere prachtige sporten. Op dit moment zijn er al vele jeugd- en seniorenleden van Harkemase Boys die bij onze sportschool actief zijn”. Er kan tevens gebruik worden gemaakt van een aantrekkelijke actie; alle jeugdleden van vv Harkemase Boys kunnen tijdens de wintermaanden (december, januari en februari) onbeperkt sporten voor een bedrag van EUR 50,-. Dit is inclusief alle groepslessen (bootcamps, kickboksen etc.).

Richard Spinder (commerciële jeugdcommissie) en Wouter Slotegraaf (jeugdbestuur) denken hiermee goed in te kunnen springen op de hedendaagse trend. “Oudere jeugd en jonge senioren willen meer vrijheid en denken niet meer alleen aan voetbal. Op deze manier kunnen we ze ook in aanraking laten komen met een andere sport, terwijl men toch ook gewoon lekker bij vv Harkemase Boys kan blijven voetballen”.

The Gym Harkema is een gezellige “old skool” sportschool waar echt wordt getraind, ongeacht welk doel je voor ogen hebt. Er wordt veel gewerkt met work-outs in groepsverband en dus kan iedereen meedoen!

Bij de totstandkoming van de nieuwe plannen van de jeugdafdeling wilde vv Harkemase Boys zich graag (sportief) onderscheiden richting haar jeugdleden. Met de recente aftrap van de Voetbalschool vv Harkemase Boys én de samenwerking met The Gym Harkema kan aan alle jeugdleden extra sportplezier worden geboden.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.