Aludon Pupil van de Week: Jetze Meester

Geplaatst op 26 oktober 2017 | 1e elftal

Jetze Meester is bij Harkemase Boys – Jong Volendam de Aludon Pupil van de Week!

Jetze is 8 jaar en speelt in de O9-2. In dat team is hij de centrale middenvelder die de lijnen probeert uit te zetten. Voetballen, vogels spotten en het spelen met LEGO zijn de grootste hobbies van Jetze. Zijn favoriete voetballer is Jan Hooiveld en de favoriete clubs van Jetze zijn natuurlijk Harkemase Boys, sc Heerenveen en Feyenoord. In het programmaboekje zaterdag geeft Jetze zijn voorspelling voor Harkemase Boys – Jong Volendam!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.