F2 bekert verder

Geplaatst op 21 oktober 2017 | Algemeen, Jeugd

Vandaag een belangrijke wedstrijd: mocht de inhaal-bekerwedstrijd tegen SC Veenwouden F2 gewonnen worden dan was het een ronde verder.

Omdat SC Veenwouden vergelijkbare uitslagen neerzette in de beker verwachtten het leider/trainersduo vandaag een gelijkopgaande wedstrijd. Dat werd het niet omdat Harkemase Boys vandaag beide helften bij de les bleef. Verdedigers Daniël en Jorn pakten niet alleen bijna alle ballen, maar zorgden ook voor een goed vervolg. Siebe, ploeterend, passend en scorend was overal op het veld te vinden en aanvallers Martin en Tristan zorgden voor de goals.

Ging dan alles goed? Neen. Dromerij zorgde net voor rust voor een tegendoelpunt van SC Veenwouden. En alhoewel dit de 4-1 betekende,
gaf het de leiders toch nog even voer voor een licht kritisch opbouwende bespreking. Dat die ook niet helemaal het gewenste restultaat had bleek uit het onrustige begin van de tweede helft. Maar keeper Jayden wist gelukkig van geen wijken en zorgde naast een paar prima reddingen ook voor een mooie assist, zodat F2 steeds op voorsprong bleef.

Einduitslag 9-3, en F2 bekert dus door. Mooie pot voetbal, kunnen we wel vaker hebben.

 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.