F2 wint in Opeinde

Geplaatst op 16 oktober 2017 | Algemeen, Jeugd

De verschillen zijn groot deze competitie, F2 wint of verliest (1x tegen ASC) zijn wedstrijden met grote cijfers en dat maakt het wel eens lastig om in te schatten hoe ver team is.

Zo zorgde een rommelige, ongeconcentreerde start er afgelopen zaterdag voor dat F2 middels een even onverwachte als doeltreffende ouderwetse punter op een 1-0 achterstand kwam maar omdat de 1-1 en 1-2 vrij vlot vielen bleek dat geen onoverkomelijke ramp te zijn.

Het spel van Harkemase Boys was niet zoals ze op de laatste training lieten zien. Dat werd beter na de eerste 10 minuten break, waarna er meer van achteruit werd gespeeld en geprobeerd werd de vrije man te vinden. Toen was het ook gelijk 30 minuten lang éénrichtingsverkeer en van een echte wedstrijd helaas geen sprake. Uiteindslag 1-9.

Volgende week wacht de bekerwedstrijd tegen Veenwouden, die haar wedstrijden net als F2 eveneens dik won. Een wedstrijd om het ‘eggie’ dus!

 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.