Aludon Pupil van de Week: Koen Veenstra

Geplaatst op 5 oktober 2017 | 1e elftal

Koen Veenstra is bij Harkemase Boys – Capelle de Aludon Pupil van de Week!

Koen is 10 jaar en speelt in de O11-2. Hij is een allround middenvelder met een groot loopvermogen. Voetballen en gamen zijn z’n grootste hobbies. De favoriete voetballer van Koen is Dennis van Duinen en de favoriete club van Koen is uiteraard vv Harkemase Boys. In het programmaboekje zaterdag geeft Koen zijn voorspelling voor Harkemase Boys – Capelle!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.