Harkemase Boys maakt het nog spannend tegen ODIN’59

Geplaatst op 2 oktober 2017 | 1e elftal

Harkemase Boys heeft tegen ODIN’59 verdiend op basis van het goede spel verdiend de 3 punten binnengehaald. De eerste helft speelde Harkemase Boys oppermachtig en ging 3-0 de rust in. De wedstrijd leek al beslist, maar ODIN’59 kwam sterk de kleedkamer uit en maakte direct 2 doelpunten om er 3-2 van te maken. Hierdoor werd de wedstrijd weer spannend en had ODIN’59 ook nog wel kans op de gelijkmaker. Ook Harkemase Boys kreeg in de tweede helft een aantal kansen en maakte pas in de laatste minuten van de wedstrijd de 4-2.

Harkemase Boys begon de wedstrijd met een goede start. Door een afstandsschot van Henny Bouius werd het binnen 3 minuten al 1-0 voor Harkemase Boys. Niet veel later verdubbelde Jesse Renken de score in de 11e minuut door wederom een afstandsschot omdat ODIN’59 teveel achteruit voetbalde en Harkemase Boys het spel liet maken. Daarna zakte Harkemase Boys in en kreeg ODIN’59 een paar kansjes, zoals die van Jeffrey Klijbroek die maar net naast schoot in de 25e minuut. In de 37e kwam Harkemase Boys op 3-0 door een doelpunt van Berwout Beimers die de bal door een scrimmage kreeg na een corner van Henny Bouius. Net voor rust kreeg Jan Hooiveld de grootste kans van de wedstrijd om de stand op 4-0 te brengen, maar hij lobde de bal net naast het doel.

In de tweede helft veranderde de verhoudingen op het veld. ODIN’59 kreeg een cadeautje van Kellian van der Kaap die uitgleed op het natte veld. Billy Tavares (die net droog in het veld stond) ronde de treffer af met een fraaie lob over Erick Jansema. Een paar minuten later was het weer raak voor ODIN’59 die door een kopbal van Nigel Hardenberg van dichtbij raak kopte na een corner van Ron Scheffer. ODIN’59 kreeg hierdoor weer geloof op een of misschien wel drie punten. Alleen Harkemase Boys speelde achteruit en kwam er een aantal keren goed uit wat resulteerde met een kopbal op de lat in de 80e minuut van Jens Jurn Streutker. ODIN’59 probeerde nog om een punt uit het vuur te slepen door Milo Cremers naar voren te sturen. Hierdoor kon Yannick Kaluzi van dichtbij binnenschieten na een schotje van Berwout Beimers, waarbij de keeper de bal los liet. Niet veel later blies de scheidsrechter af.

Scoreverloop: 4. Henny Bouius 1-0, 11. Jesse Renken 2-0, 38. Berwout Beimers 3-0, 47. Billy Tavares 3-1, 48. Nigel Hardenberg 3-2, 90. Yannick Kaluzi 4-2

Harkemase Boys: Erick Jansema; Jesse Renken, Jens Jurn Streutker, Bart de Groot, Kellian van der Kaap (64/Jim de Leeuw); Johnny de Vries, Dennis van Duinen, Henny Bouius; Tom Boezerooy (78/Kevin Mennega), Jan Hooiveld (69/Yannick Kaluzi), Berwout Beimers

ODIN’59: Barry van Dijk, Lars Boekel, Milo Cremers, Jim Hulleman, Jordi Tiktak, Nick Burger, Ron Scheffer , Ahmed al Mahdi (70/Levy van Nispen), Jeffrey Klijbroek, Nigel Hardenberg, Thom de Vries (46/Billy Tavares)

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.