JO9-2 wint eerste thuiswedstrijd

Geplaatst op 1 oktober 2017 | Jeugd

Na in de beker en competitie alleen maar uitwedstrijden te hebben gespeeld mocht F2 dan eindelijk op het eigen Sportpark De Bosk spelen. En dat ging niet verkeerd.

Na vorige week een tweede helft te hebben gespeeld waar best wat verbeterpunten vielen te noteren ging het vandaag stukken beter. De uiteindelijk 12 – 1 winst werd behaald door goed samenspel, waarbij alleen in het begin van de tweede helft even de afspraken werden vergeten wat direct resulteerde in een paar kansen van ODV, vakkundig gekeerd door keeper Jayden.

Mooi om te zien was dat sommige doelpunten over een paar schijven werden voorbereid. Jayden die Daniël of Sietze inpasste. Siebe die de bal vroeg en op links Jeffrey of rechts Tristan vond, waarbij Siebe de bal na een voorzet binnen kon tikken. Natuurlijk ging er wel eens een voorzetje niet helemaal goed, kwamen doelpunten ook wel eens niet door goed samenspel maar een goede individuele actie (Martin die uit bijna onmogelijke hoek scoorde), en vergeten we nog wel eens waar we ook al weer stonden. Maar de wil en de inzet was er vandaag en daarmee het plezier gelukkig weer.

Op naar volgende week, weer thuis en dan om 09.00 uur tegen Buitenpost F3.

 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.