Aludon Pupil van de Week: Hannah van der Heide

Geplaatst op 28 september 2017 | 1e elftal

Hannah van der Heide is bij Harkemase Boys – Odin’59 de Aludon Pupil van de Week!

Hannah is 8 jaar en speelt in de O9-3. In dat team is zij de solide laatste vrouw in de defensie. Voetballen, kickboksen en tennis zijn de grootste hobbies van Hannah. Haar favoriete voetballer is Jesse Renken en de favoriete club van Hannah is sc Heerenveen. In het programmaboekje zaterdag geeft Hannah haar voorspelling voor Harkemase Boys – Odin’59!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.