Zaterdag 30 september: De Derde helft XXL!!!

Geplaatst op 23 september 2017 | Algemeen, Vrienden van Harkemase Boys

Zijn we in Harkema echt zo goed in de derde helft als we denken? Dat gaan we zien op zaterdag 30 september tijdens de derde helft XXL!

Het zal geen verrassing zijn, deze derde helft duurt dan inderdaad extra lang. Wat we dan allemaal in petto hebben kunnen we nog niet helemaal onthullen, maar bijzonder gaat het zeker worden. Naast de vertrouwde borrel zal er deze derde helft van alles te beleven zijn.Wat dachten julliebijvoorbeeld van een XXL bierpong? Om daarna even met z’n allen een meter bier te verorberen onder het genot van een worstje.

Klinkt toch niet slecht?

Gedurende de derde helft XXL gelden er aangepaste (bier)prijzen, betaling met consumptiemuten. Antje zorgt ervoor dat er genoeg koud staat voor iedereen. AJ Catering zal zorgen voor een culinaire versnapering en uiteraard hebben we een goed stukje muziek geregeld.

Het lijken ons in ieder geval de basisingrediënten van een geslaagde en deze keer extra lange derde
helft.

De rest wordt vervolgd!

Jullie Vrienden van Harkemase Boys

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.