Dinsdag oefenwedstrijden Harkemase Boys 1 en 2

Geplaatst op 18 september 2017 | 1e elftal, Algemeen, senioren

Harkemase Boys 1 en 2 spelen dinsdagavond allebei een oefenwedstrijd.

Het eerste gaat naar Heerenveen voor een oefenduel tegen sc Heerenveen onder 19. Een klein halfjaar geleden speelden de twee teams ook al tegen elkaar. Toen werd het 2-2. sc Heerenveen O19 – Harkemase Boys begint dinsdag om 20:00 uur op sportpark Skoatterwâld.

Harkemase Boys 2 heeft een prima bekercampagne achter de rug. Drie keer werd er gewonnen. Tegen SC Veenwouden 2 nog nipt (4-3), daarna twee keer ruim: 3-0 tegen BCV 2 en 7-0 tegen VVT 2. Voordat komende zaterdag de competitie begint, staat er eerst nog een mooi oefenduel op het programma. De mannen van Sjoerd Jan Eppinga spelen dinsdag tegen tweedeklasser SC Emmeloord 1. Het oefenduel begint om 20:00 uur op De Bosk.

Oftewel:

20:00 sc Heerenveen O19 – Harkemase Boys 1
20:00 Harkemase Boys 2 – SC Emmeloord 1

Zoek een mooi duel uit en steun de jongens!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.