Harkemase Boys vrij kansloos onderuit tegen Spakenburg

Geplaatst op 16 september 2017 | 1e elftal

Harkemase Boys is thuis ten onder gegaan tegen Spakenburg. De topfavoriet in de Derde Divisie was met 0-2 te sterk op De Bosk en dat was een terechte uitslag. De thuisploeg kreeg wel kansen in de eerste helft, maar Spakenburg was gevaarlijker en scoorde in het eerste bedrijf al tweemaal. Na rust controleerde de ploeg van John de Wolf de wedstrijd en zette het zelf niet meer aan, met een doelpuntloze tweede helft tot gevolg.

Later meer.

Foto: PWFoto.nl

Scoreverloop: 18. Bert Steltenpool 0-1, 38. Kees Tol 0-2

Opstelling Harkemase Boys: Erick Jansema; Jesse Renken (70/Yannick Kaluzi), Jens Jurn Streutker, Kellian van der Kaap; Dennis van Duinen, Simon IJzerman; Jan Hooiveld (58/Tom Boezerooy), Johnny de Vries, Henny Bouius (58/Ezra Schrijver); Berwout Beimers

Opstelling Spakenburg: Leon ter Wielen; Sten Vreekamp, Barry Beijer, Tom van der Neut, Guido van Rijn; Mike Vreekamp, Jasper Waalkens (86/Christian Supusepa), Philip Ties; Olivier Pilon, Bert Steltenpool (86/Richard van Schooten), Kees Tol (78/Youri Koelewijn)

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.