Aludon Pupil van de Week: Tristan Reinsma

Geplaatst op 16 september 2017 | 1e elftal

Tristan Reinsma is bij Harkemase Boys – Spakenburg de Aludon Pupil van de Week!

Tristan is 8 jaar en speelt in de O9-2. In dat team is hij aanvaller. Voetballen – zoals het hoort – en gamen zijn Tristans grootste hobby. Zijn favoriete voetballer is Berwout Beimers en z’n favoriete club is Ajax. In het programmaboekje zaterdag geeft Tristan z’n voorspelling voor Harkemase Boys – Spakenburg!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.