Traplift in gebruik genomen dankzij hulp De Friesland, Regiobank Drogeham en Smienk Trapliften

Geplaatst op 8 september 2017 | Algemeen

Sinds enkele weken is de traplift bij vv Harkemase Boys in gebruik genomen. Deze traplift is het uiteindelijke resultaat van deelname aan de prijsvraag vanuit De Friesland Zorgverzekeraar waaraan vorig jaar is deelgenomen. De tien winnaars van deze prijsvraag ‘De beste ideeën van Friesland’ zijn maandagmiddag 30 januari 2017 beloond met een cheque van € 5.000. vv Harkemase Boys kon met dit prijzengeld het idee, om een traplift te integreren in het clubgebouw, ten uitvoer brengen.

Tijdens de onderzoeksfase bleek dat voor de aanschaf en montage van de gewenste traplift een iets grotere investering benodigd was, dan het beschikbare budget. We zijn dan ook zeer verheugd met de bijdrage van Regiobank Drogeham om een deel van het resterende budget beschikbaar te stellen. Volgens Jelly Veenstra was dit echter zo ‘beslikke’. “Wij zijn een bank met een grote verbondenheid met de eigen regio. Toen we gevraagd werden om mee te denken met dit prachtige initiatief waren we er snel uit. Harekieten zijn mensen zonder poespas en daar passen wij goed bij. Wij wilden dan ook graag een bijdrage leveren aan dit prachtige en duurzame idee”.

Ook Smienk Trapliften, de leverancier van de traplift, ondersteunde dit idee op een geweldige manier. Met een fikse korting kon een prachtige gereviseerde traplift geleverd en op maat geplaatst worden in de kantine van vv Harkemase Boys.

Wij willen langs deze weg alle betrokken vrijwilligers en sponsoren nogmaals bedanken voor dit prachtige initiatief en resultaat. Mei ús allen binne wy ien!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.