Presentatiegids 2017-2018 ligt voor u klaar

Geplaatst op 1 september 2017 | Algemeen, slider
Interviews met Dick Schuurman, Henk Herder, en ‘Speler van het jaar’ Jesse Renken.
 
Jacqueline Dam komt als Vrijwilliger van het jaar aan het woord, en Pieter en Tiete verhalen over hun avonturen tijdens hun 12 jarig dienstverband achter de tap. Informatie over de nieuwe start van onze jeugdafdeling vindt u op pagina 24, net na een artikel over de verwachtingen van ons Damesteam voor het komend seizoen.
 
Sterreporter Danny van der Wal vraagt Henny Bouius het hemd van het lijf en uiteraard is er ruimte voor het complete wedstrijdschema van de derde divisie. Dit alles, en nog veel, veel meer (mogen we u wijzen op Wopke Veenstra’s overpeinzingen omtrent de 35+++ers en het verhaal over de opstart van ons G Team) kunt u vinden in de spiksplinternieuwe Presentatiegids seizoen 2017-2018.
 
Deze is vanaf morgen op te halen uit de kantine Harkemase Boys.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.