Bijeenkomst Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier

Geplaatst op 28 augustus 2017 | Algemeen

Op woensdagavond 30 augustus is er een bijeenkomst ivm het Mobiele Digitaal Wedstrijdformulier dat dit seizoen wordt ingevoerd in het amateurvoetbal.

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen! Een belangrijke wijziging van de bekende gang van zaken is het werken met het Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier (mDWF).

Harkemase Boys belegt daarvoor een bijeenkomst op:
Woensdag 30 augustus van 20.00 – 21.00 uur in de kantine.

Spelers, maar vooral leiders, trainers en scheidsrechters van zowel pupillen, junioren als senioren, raden wij aan om op deze avond te komen. Er zal uitgelegd worden hoe het nieuwe systeem werkt, en er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en geven van voorbeelden. Tevens kunnen dan vragen gesteld worden over je autorisatie: een speler heeft andere mogelijkheden dan een leider of scheidsrechter.

Mobiel digitaal wedstrijdformulier/digitale spelerspassen
Het amateurvoetbal stapt dit seizoen over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone gaan. Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is een nieuwe ontwikkeling voor het amateurvoetbal.

Met deze app kost het invullen van de wedstrijdformulieren minder tijd en moeite. Dit betekent minder administratief werk, voor vrijwilligers is het erg belangrijk dat er minder tijd verloren gaat.

Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van dit seizoen afgeschaft. Het is toegestaan om te spelen met een geldige officiële legitimatie in plaats van een spelerspas.

Ik hoop op een grote opkomst, maar mocht je als leider/trainer van een team woensdag niet kunnen, dan kun je op donderdagavond nog een kleine uitleg krijgen.

Groet
Pieter van der Woude
pieter.vanderwoude@harkemaseboys.nl

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.