In memoriam: Hendrik van der Ploeg

Geplaatst op 16 augustus 2017 | Algemeen

Wij ontvingen het droevige bericht dat erelid Hendrik van der Ploeg dinsdag 15 augustus op 77-jarige leeftijd is overleden.

Hendrik was bijna zijn hele leven betrokken bij Harkemase Boys. Eerst als voetballer, later onder meer als leider, lid van de activiteitencommissie en van de MOP-ploeg.

Hij had een groot en actief aandeel in de realisatie van de vele faciliteiten zoals we deze nu kennen op sportpark De Bosk. Zo werkte Hendrik mee aan de bouw van de tribunes en de kantine en zorgde hij samen met andere leden van de MOP-ploeg dat het sportpark in orde bleef. In 2011 werd Hendrik uitgeroepen als Vrijwilliger van het Jaar en sinds 2014 is hij erelid van Harkemase Boys.

Naast vrijwilliger was Hendrik fanatiek supporter van het eerste elftal. Hij was er nagenoeg iedere wedstrijd bij, thuis en uit.

We danken Hendrik voor al zijn inzet voor Harkemase Boys. Met zijn heengaan verliezen we een geweldig mens en een echte Harrekiet. Wij wensen zijn familie veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.