Rugnummers Harkemase Boys 2017/2018

Geplaatst op 12 augustus 2017 | 1e elftal

Harkemase Boys speelt zaterdag op De Bosk z’n eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De tegenstander in het oefenduel is Flevo Boys. Er zijn tien nieuwe spelers in onze A-selectie, dus we snappen het als jullie nog niet alle spelers herkennen. Daarom hierbij alvast de rugnummers! Dan wordt het vast iets gemakkelijker.

Er zijn twee spelers die vorig jaar ook al bij Harkemase Boys speelden en nu een ander rugnummer hebben gekregen: Johnny de Vries speelt dit seizoen met 10 op z’n rug in plaats van nummer 3. Dat nummer is nu voor Karel IJzerman, die vorig seizoen rugnummer 25 had.

Erick Jansema
Jim de Leeuw
Karel IJzerman
4 Erich Jongeling
5 Bart de Groot
6 Kellian van der Kaap
7 Kevin Mennega
Pier Veldman
Jan Hooiveld
10 Johnny de Vries
11 Ezra Schrijver
12 Jouke Bosje (k)
13 Jordy Seepma (k)
14 Yannick Kaluzi
15 Simon IJzerman
16 Henny Bouius
17 Jorco van Hezel
18 Robert Stelpstra
19 Tom Boezerooy
21 Jesse Renken
22 Dennis van Duinen
24 Berwout Beimers
26 Jens Jurn Streutker

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.