Voorbereiding Harkemase Boys 2 start in augustus

Geplaatst op 8 juli 2017 | Algemeen, senioren

Harkemase Boys 2 begint halverwege augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met Sjoerd Jan Eppinga als nieuwe trainer is de eerste training van It Twadde op maandag 14 augustus om 19:30 uur. De vrijdag daarna, op vrijdag 18 augustus, is Harkemase Boys 2 – Drachten 2 de eerste oefenwedstrijd. De aftrap van dat oefenduel is om 19:30 uur. Op zaterdag 26 augustus om 12:30 uur oefent It Twadde in Harlingen tegen Zeerobben 2.

De eerste weken van september staan in het teken van de beker. Na de poulefase van het bekertoernooi begint de competitie. De indelingen en het programma van de beker en de competitie volgen later.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.