Informatie entree Harkemase Boys – FC Lisse

Geplaatst op 26 mei 2017 | 1e elftal

We spelen zaterdag om 14:30 thuis tegen FC Lisse met de Tweede Divisie als inzet. In de afgelopen ledenvergadering is afgesproken dat er een wedstrijd gekozen zou worden waar alle leden (uitgezonderd de functioneel aanwezige leden) van de vereniging entree verschuldigd zijn.

Besloten in de ledenvergadering van 9 december 2016 zou dit de thuiswedstrijd tegen ONS zijn. Wij hebben later de keuze gemaakt om dit om diverse redenen niet te doen. Aangezien deze bijzondere nacompetitiewedstrijden tegen UNA en Lisse buiten de normale competitie vallen, hebben wij de keuze gemaakt om deze wedstrijden uit te kiezen om entree te heffen.

Voor deze wedstrijden tegen UNA en FC Lisse betaalt iedereen 7 euro entree, behalve de vrijwilligers en/of kaderleden die in functie zijn. Kinderen tot zestien jaar betalen twee euro. SJO Jong Harkema-jeugdleden kunnen op vertoon van hun ledenpas gratis naar binnen. Iedereen (ook jeugd) die op de tribune wil, betaalt daar twee euro (extra) voor. Daarvoor geldt de seizoenspas dus niet.

Bestuursleden van de tegenstander kunnen op vertoon van hun bestuurspas 3e Divisie gratis naar binnen. Dit geldt ook voor de KNVB-pashouders en pers op vertoon van perskaarten.

Er zijn genoeg kaarten voor iedereen, maar we verwachten veel mensen, dus kom op tijd! #COTB

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.