Afscheidswedstrijd op 2 juni met oud tegen nieuw

Geplaatst op 21 mei 2017 | 1e elftal, Algemeen

Op vrijdag 2 juni is er een afscheidswedstrijd voor de vertrekkende spelers en stafleden! Het wordt een mooie avond met voetbal, eten, drinken en muziek op De Bosk. In een wedstrijd van twee keer dertig minuten speelt oud-Harkemase Boys tegen nieuw-Harkemase Boys. Geert van Tuinen doet met de microfoon live verslag langs de lijn. De wedstrijd tussen Oud en Nieuw begint vrijdag 2 juni om 19:30 uur.

Bij de ploeg van Oud zitten veel van de vertrekkende spelers en hun team wordt versterkt met spelers die de afgelopen jaren ook voor de Boys actief waren, zoals doelmannen Jacob de Vries en André Zeldenthuis, maar ook Harekiet Roel van der Meulen, Ale de Boer, Raymond Bolt, Jan Harm Schippers, Harvey Bischop, Arjen Postma, Age Hains Boersma, Drewes Janssen en Bas Hooiveld. Het team wordt geleid door oud-trainer Willem Brouwer en assistent Sjoerd Jan Eppinga. Verzorger is Christiaan Hofstra.

Nieuw staat onder leiding van Henk Herder en keeperstrainer Remco van der Veen. Dat team bestaat voor een groot gedeelte uit de huidige selectie, mogelijk aangevuld met een paar nieuwe spelers.

Scheidsrechter bij de wedstrijd is Jeen Boringa, die wordt geassisteerd door Lieuwe Tiemens en Sippe Heeringa. Pieter Thee verzorgt de drankjes in de rust, Geert van Tuinen doet dus live verslag en Gaatze Bosma zorgt na afloop voor de muziek!

Kom allemaal en we maken er met z’n allen een geweldige avond van! #COTB

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.