Bazar en veiling: een nieuwe traditie

Geplaatst op 16 mei 2017 | Algemeen, bazar / veiling

misschien te vroeg om nu al te spreken van een nieuwe traditie: maar gezien het plezier, betrokkenheid én de opbrengst zal tijdens de evaluatie zeker de mogelijkheid voor een nieuwe editie worden besproken.

Donderdag werd gestart met de bazar, welke met de marmottenrace, touwtrekken voor volwassenen en de karaoke voor een bijzonder gezellige avond zorgde. De kinderbazar en het kratjetrappen waren de opmaat voor de afsluitende veiling. Een veiling die met een opbrengst van maarliefst 15.500 euro alle verwachtingen overtrof. Het bewijst dat ons motto ‘mei ús allen binne wy ien’ geen loze kreet is, maar veel goeds belooft voor de toekomst.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.