Hout en Bouwmaterialen nieuwe sponsor!

Geplaatst op 3 juni 2015 | sponsorgroep

Met ingang van het nieuwe seizoen is Hout en Bouwmaterialen uit Surhuisterveen een trotse en nieuwe sponsor bij Harkemase Boys. Hout en Bouwmaterialen is hét afhaal- en bezorgcentrum voor hout- en bouwmaterialen voor bouwbedrijven, de ZZP-er en particuliere klusser. Middels deze sponsoring wil Hout en Bouwmaterialen haar naam nog beter profileren in de regio rondom Harkema en Surhuisterveen. “In de bouw draait veel om gunning”, aldus Tienko van der Vaart eigenaar van het bedrijf. “Ik denk dat Harkemase Boys en ons bedrijf elkaar kunnen versterken. In Harkema is altijd veel bouwactiviteit en ik denk dat wij met ons bedrijf hier prima bij passen!”. Van der Vaart vervolgt: “Harkemase Boys is dé club in deze regio. Een mooie club met veel actie in maar ook rondom het veld. Dat spreekt mij erg aan”.

Hout en Bouwmaterialen gaat een sponsorschap aan voor drie jaar bij vv Harkemase Boys. “De gezelligheid in het sponsorhome werkt aanstekelijk. Op deze manier is het veel leuker om contacten op te doen en nieuwe zakelijke relaties op te doen. De mentaliteit van deze club spreekt mij erg aan. No nonsens en de mouwen opstropen!”.

De Sponsorgroep wil langs deze weg Tienko van der Vaart en zijn bedrijf Hout en Bouwmaterialen van harte welkom heten bij onze vereniging. Op de foto o.a. Tienke van der Vaart (tweede van links) en Atze Atsma (tweede van rechts), bestuurslid van de Sponsorgroep Harkemase Boys.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.