Lesly Fellinga naar Oranje Nassau

Geplaatst op 31 mei 2012 | 1e elftal

Lesly Fellinga speelt volgend seizoen voor Oranje Nassau. Het was al bekend dat de Haïtiaans international zou vertrekken uit Harkema, maar nu is dus ook bekend waar naartoe. De linksback speelde twee seizoenen voor Harkemase Boys en stond met name vorig seizoen vaak in de basis. Aan het begin van dit seizoen sukkelde Fellinga met blessures.

Fellinga scoorde een keer namens Harkemase Boys. Dat was in de oefenwedstrijd tegen Cambuur, op 22 november vorig jaar. Hij tekende de 3-1 eindstand aan. Bij Oranje Nassau, dat dit seizoen degradeerde naar de Eerste Klasse, komt Fellinga onder meer oud-Boysspelers Germain Beck (nu Achilles 1894) en Danny van Dijk (nu ACV) tegen.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.